Sider

mandag den 19. juli 2010

Ich bien ein berliner

West side East side
Rejsegruppe - pigen til venstre hjalp os da vi farede vild i Hambourg - og da vi skulle forklare til politiet at vi ikke vidste Gestapo var ulovigt at sige i Tyskland.
Læx iskaffe i Kreutzberg.

En veninde og jeg fik en sjov idé - lad os tage til Berlin. Og det gjorde vi så, med 600 kr på lommen, intet sted at sove, men dog med en ekstrem trang til at lave noget spontant og vildt.

Lørdag: afgang fra Høje Tåstrup kl . 15:58. I toget mødte vi 3 drenge med en lille fjer på - vi fik også fjer på. Kl. 23:30, ankomst til Berlin - efterfølgene bytur med selv samme drenge. Sovning på deres hostel, ikke i samme rum, næh nej, vi delte værelse med 6 spanske drenge.
Søndag: ubegribelige tømmermænd, byens bedste smoothie og zoologisk have, VM finale på Brandenburger Tor med 1,8 mio. mennesker, deriblandt drengene fra DK. Meget friske spanske drenge på værelset må man sige.
Mandag: drengenes afrejse dag, de skulle videre til Prag. Dagen hvor vi skulle finde nyt sted at bo. Det gjorde vi så. I Keutzberg. Lækkert værelse. Udluftning, ordentligt bad, ingen svedende spanske drenge eller lumre soveposer. Møde med sød 27-årig irsk kvinde på interrail, bar og Washauerstrasse.
Tirsdag: Første ordentlige morgenmad og kaffe. Afrejse dag for os, kl 14:15 -absolut ingen penge efter en pakke TUC-kiks, ikke engang 80 cent til toilet. Missede tog i Rødby Færge, først hjemme kl 21:40.
Spontane ture er altid det bedste.
Ferie Frida

Ingen kommentarer:

Send en kommentar