Sider

onsdag den 2. marts 2011

it's a jungle out there

Kender du det - du står op, har ingen øjne, farer forvildet rundt, glemmer dine nøgler, og husker dem først når det er for sent? og hvad har man så allermest brug for (ud over sine nøgler)? og hvorfor gik det galt? - KAFFE! eller mangel på samme.
Og som titlen siger, det er en jungle at finde frem til den gode, koffeinfyldte kaffe.
Derfor vælger jeg nu at bringe et indlæg dedikeret til kaffe; now its time for the jungle to get judged!
Jeg har valgt at sammenligne deres kaffelatte disse steder:
(fra værst til bedst)
- Himmelev Kantine: Ad. Smager af vand med fløde. Føj. Og der er ingen alternativer. Overhovedet! Jeg tvivler på om der overhovedet er kaffe i - men der er helt sikkert ingen koffein i det skidt.
- DSB: Nej. Det går sgu bare ikke. Smager lidt brændt, og kaffe-smagen er ikke til at smage. Og det hjælper bare ikke meget at man skal vente i timevis fordi DSB ikke kører, og man så ikke engang kan få en ordentlig kop kaf'.
- Vivaldi: Altså, der er jo ikke noget direkte galt med det. Der er bare ikke rigtig noget specielt ved den. En lidt ligegyldig kop.
- Klaptræet: Det er nu en udemærket kop kaf man får serveret der, og omgivelserne giver lige lidt ekstra point. Men kaffen er nu ikke ligefrem bemærkelsesværdig.
- Baresso: Den er god til turen, den er hurtig og nem, fin og fyldt med koffein. Baresso har intet at skulle bekymre sig om i forhold til kaffen, men det er bare ikke særligt hyggeligt at sidde på Baresso.
- Starbucks: Uhm... det er svært at sige noget dårligt om deres kaffe, den er fairtrade, den er lækker, den er cool og overskuds-ish. Men de kunne nu godt udvide deres etablissement til noget andet end lufthavnen.
- Mor Annes kaffe: Min mutter kan altså brygge en af de bedste kopper kaffe i hele verden. Det er altså en kaffe der får ben at gå på, og så er den ovenikøbet økologisk, fairtrade, rund og sprængfyldt med koffein. Og gratis. For alle andre end hende i hverfald.
- Kaffekilden: Den hyggeligste café i hele Roskilde, lækker ansvarlig kaffe, super betjening og fantastisk atmosfære. Og for at støtte op om lokalområdet, må kaffekilden ligge i top over den bedste kaffe.

fanatiske frida

Ingen kommentarer:

Send en kommentar